Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

“Women in Business”, la Maribor – Slovenia

Reprezentantii Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM) Constanta au participat, in perioada 08 – 11 aprilie 2019, la Maribor – Slovenia, la al patrulea eveniment educational transnational, in cadrul Proiectului “Women in Business – Promovarea antreprenoriatului in randul tinerilor din regiunea Dunarii”. Evenimentul a fost organizat si gazduit de catre Agentia de Dezvoltare Maribor (MRA) si Camera de Comert din Stajerska, doi din cei 14 parteneri ai proiectului.

In cadrul evenimentului au fost prezentate bune practici in sprijinirea antreprenoriatului feminin identificate in Slovenia si Austria.

a-patra-poza

Tot in aceasta perioada, a avut loc si cea de-a doua intalnire transnationala a strakeholderilor  – membrii ai board-urilor intalnirilor nationale a stakeholderilor – in cadrul careia acestia au validat Studiul Starii Curente Transnationale. De asemenea, stakeholderii prezenti au oferit pareri si sugestii importante pentru finalizarea Conceptului Centrului de Antreprenoriat Feminin, centre ce urmeaza a fi deschise in: Bulgaria, Ungaria, Romania si Bosnia si Herzegovina.

a-doua-poza

Referitor la prima intalnire a Grupului Tematic de Munca organizata de catre MRA in Maribor, Slovenia au fost oferite pareri cu privire la dezvoltarea noilor modele de instruire. Aceasta intalnire a fost organizata ca un workshop, unde participantii au lucrat in trei grupe pe urmatoarele segmente ale modelelor de instruire:

  • Metodologia privind dezvoltarea modelelor de instruire
  • Schitarea modelelor de instruire
  • Administrarea si evaluarea activitatilor de instruire

 

prima-poza

 

 

In alta ordine de idei, toti partenerii de proiect, precum si membrii Consiliului Consultativ al proiectului WOMEN IN BUSINESS au dobandit cunostinte despre diferitele initiative de suport ale femeilor de afaceri livrate de catre autoritatile nationale si organizatiile de suport antreprenorial.

 

Sursa: Echipa de comunicare PIMM