Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Training gratuit pentru intreprinzatori

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania organizeaza, in perioada 09 – 16 iunie 2019, la hotelul Ramada, din Constanta un curs de dezvoltare a competentelor antreprenoriale.

Cursul face parte din proiectul „SME Academy” implementat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România si cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. Obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea unei ocupari sustenabile și de calitate a fortei de munca din regiunile Nord Est, Centru și Sud Est, prin oferirea unor cursuri integrate de formare profesionala pentru 600 de intreprinzatori, manageri și angajati ai departamentelor de resurse umane, in vederea adaptarii activitatii acestora la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv.

 

6-400x267

 

In luna februarie a acestui an, antreprenorii constanteni au invatat sa-si dezvolte afacerea prin acumulare de noi cunostinte in cadrul a doua sesiuni de cursuri din programul “SME Bootcamp”: managementul inovarii si planificare strategica.

 Cursul de dezvoltare a competentelor antreprenoriale se adreseaza celor care doresc sa isi deschida propria afacere sau detin deja o afacere si vor sa o gestioneze mai eficient.

Inscrierile se fac la adresa de mail: pimm.constanta@gmail.com sau la telefon: 0728.71.75.66