Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Targul furnizorilor mici si mijlocii ce deservesc industria petroliera

TARGUL FURNIZORILOR MICI ŞI MIJLOCII CE DESERVESC INDUSTRIA PETROLIERA
Joi, 27 iunie 2013
Bucuresti
Palatul Parlamentului – Sala Unirii
 
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu S.C. OMV Petrom S.A. (OMV Petrom), a organizat in Bucuresti, joi 27 iunie 2013 Targul furnizorilor mici si mijlocii ce deservesc industria petroliera.
                                                                                                                                    
 
OBIECTIVUL PRINCIPAL AL EVENIMENTULUI:
Cresterea vizibilitatii intreprinderilor mici si mijlocii ce deservesc industria petroliera in randul marilor companii de petrol si gaze din Romania.
Evenimentul a fost deschis furnizorilor de materiale si echipamente, prestatorilor de servicii si executantilor / proiectantilor de lucrari care deservesc industria petroliera din randul intreprinderilor mici si mijlocii din intreaga tara.

Prof. Univ.dr. Ovidiu Nicolescu, presedinte al CNIPMMR: „Este primul eveniment de acest tip organizat vreodata in Romania si se adreseaza unui segment deosebit de important pentru economia romaneasca: furnizorii mici si mijlocii pentru industria de petrol si gaze. Obiectivul nostru este de a creste vizibilitatea acestor intreprinderi in randul marilor companii de petrol si gaze din Romania.”

La eveniment s-au inscris peste 200 de IMM-uri care deservesc industria petroliera – furnizori de materiale si echipamente, prestatori de servicii, executanti si proiectanti de lucrari.

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom: „Petrom este cel mai mare investitor din sectorul de petrol si gaze si lucram cu circa 15.000 de furnizori din Romania. Evolutiile recente din acest sector si implicit dezvoltarea companiei noastre au creat o cerere de servicii si produse specifice care necesita o oferta pe masura. Cred ca este nevoie de astfel de evenimente, in care companiile sa cunoasca oferta pietei locale si am convingerea ca prin sustinerea acestui targ contribuim la promovarea IMM-urilor”.

Evenimentul s-a desfasurat sub forma unui targ de prezentare a produselor, serviciilor si lucrarilor oferite de firmele incrise .

La deschiderea oficiala, au participat Prof. Univ.dr. Ovidiu Nicolescu, Presedintele CNIPMMR si dna. Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom si dna. Maria Grapini, Ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism.

Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati :

Patronatul IMM Constanta

Tel./Fax: +40 241.55.43.88

Tel.Mobil: +40 727.712.460

E-mail: international@cttc.ro

www.patronat-imm.ro

FOTO: www.processengineering.ro