Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Solutii de dezvoltare pentru noi afaceri – Conferinta organizata si sustinuta de catre Patronatul IMM Constanta

Patronatul IMM Constanta organizeaza joi, 20 decembrie 2018, incepand cu ora 10:00, la sala de conferinte Ovidius a hotelului RAMADA, un eveniment dedicat membrilor organizatiei, dar si tuturor antreprenorilor si persoanelor cu spirit antreprenorial dorind sa se lanseze in lumea business-ului.

In cadrul conferintei, participantilor le vor fi prezentate pas cu pas informatii extrem de utile despre cum isi pot finanta afacerile la inceput de drum, despre cum ideile pe care le au se pot transpune in business-uri de succes dar si cu ce probleme se pot confrunta in drumul lor catre afaceri.
47453975_2104205826306274_4864129511593082880_o

 

Agenda evenimentului cuprinde subiecte de interes, precum:

1. Programul National Start-Up Nation 2018-2019
· Perioada programului
· Conditii de eligibilitate
· Grila de punctaj
· Intocmirea Planului de Afaceri si a bugetului
· Care sunt implicațiile din punct de vedere legal, financiar și de implementare a proiectului
·si altele.

2. Programe de dezvoltarea a abilitatilor antreprenoriale ale Patronatului IMM Constanta

3. Programul transnational WOMEN IN BUSINESS – Dezvoltarea antreprenoriatului feminin din Regiunea Dunarii, implementat in Romania de catre Patronatul IMM Constanta

Conferinta va cuprinde o sesiune de discutii despre tendinte curente in mediul de afaceri si strategii eficiente de dezvoltare antreprenoriala, cat si una de intrebari si raspunsuri.

Intrarea este libera pentru membrii patronatului, cat si pentru antreprenori si persoane cu aspiratii antreprenoriale, evenimentul fiind sustinut de catre Patronatul IMM Constanta.

Numarul de locuri este limitat, in acest sens pentru a va asigura prioritatea de rezervare a locului de participare in cadrul conferintei, va rugam sa completati formularul de inregistrare.

Formularul de inregistrare poate fi completat accesand link-ul urmator: https://goo.gl/forms/NhLE4YknsIGQHkoh1