Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Sfarsit de an si la Patronatul IMM Constanta

Echipa Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta impreuna cu membrii si colaboratorii sai, au marcat sfarsitul de an joi, 20 decembrie 2018, intr-un cadru relaxant, in ambianta restaurantului Ramada.

_DSC9639

In deschiderea momentului festiv, presedintele Patronatul Intreprinderilor  Mici si Mijlocii Constanta, Iulian Groposila a multumit membrilor, colaboratorilor si intregii echipe a Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta pentru munca depusa in anul 2018, rezultatele obtinute, pentru perseverenta si implicarea de care au dat dovada in momentele delicate.

6

Cu acest prilej, Iulian Groposila a inmanat, in aplauzele participantilor, plachetele cu titlul de presedinte de onoare pentru recunoasterea contributiei la sustinerea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii domnilor: Florin Butnaru si Vergil Oancea.

1

Astfel, dupa numirea ca si presedinte de onoare in 2014 a lui Ovidiu Nicolescu,  in acest moment, Patronatul IMM Constanta are trei presedinti de onoare, asa cum este prezavut in statutul organizatiei.