Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

SEMINAR PREZENTAREA SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS 13 ianuarie 2014

SEMINAR PREZENTAREA SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS

13 ianuarie 2014
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a organizat in data de 13 ianuarie 2014 seminarul de prezentare a SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS. Seminarul a fost organizat in contextul importantei deosebite pe care aceasta schema de ajutor de MINIMIS o are pentru intreg mediul economic, cat si pentru dezvoltarea comunitatilor judetului Constanta.
Potrivit legislatiei in vigoare, ajutorul de minimis se acorda sub forma de fonduri nerambursabile, in procent de 90% din valoarea totala a 2 ani fiscali consecutivi in limita echivalentului in lei al valorii maxime de 100.000 de euro. 1.111 companii vor beneficia de ajutorul de minimis.
Seminarul “Ajutor de Minimis” a fost adresat  factorilor de decizie din intreprinderi si societati comerciale  din toate sectoarele economice care intentioneaza sa acceseze aceste fonduri.
In cadrul seminarului a avut loc o sesiune de intrebari si raspunsuri, reprezentantii firmelor potential beneficiare si cei ai altor institutii si autoritati cu atributii in domeniul economic si al intreprinderilor mici si mijlocii avand posibilitatea de a obtine direct informatii, consiliere si clarificari de la factorii cu atributii in acest domeniu.

Pentru mai multe informatii :

Patronatul IMM Constanta

Tel: 0241.554388

www.patronat-imm.ro