Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Intalnirea de lucru a stakeholderilor proiectului “Women in Business”

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, in calitate de partener al proiectului “Women in Business”, in colaborare cu Universitatea Ovidius Constanta a organizat, astazi, 29 octombrie 2018, prima intalnire a stakeholderilor la Centrul pentru Antreprenoriat din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.

_DSC9254-compressed

La eveniment au fost invitate sa participe persoanele desemnate a reprezenta autoritatile publice, patronatele, organizatiile sindicale, ONG-urile, tinere antreprenoare si alti actori relevanti din comunitatea locala, alaturi de reprezentanti ai partenerilor.

Potrivit presedintelului Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Iulian GROPOSILA, manager de proiect, principalul obiectiv al intalnirii stakeholderilor a fost acela de are uni toti partenerii, de a se familiariza cu proiectul si a discuta aspecte potentiale si lucruri importante legate de materializarea proiectului.

_DSC9265-compressed

Cu aceasta ocazie, s-a facut o prezentare a proiectului, a obiectivelor, a rezultatelor anticipate si a indicatorilor propusi a fi atinsi in urma derularii activitatilor proiectului. “In cadrul intalnirii, fiecare participant a avut ocazia sa-si spuna parerea cu privire la femeile antreprenoare din Romania, dar si despre dificultatile si provocarile cu care se confrunta tinerele femei in desfasurarea activitatii sau atunci cand decid sa intre in mediul de business”, a declarat Iulian GROPOSILA.

_DSC9255-compressed

Proiectul WOMEN IN BUSINESS – „Promovarea antreprenoriatului in randul tinerelor din regiunea Dunarii” isi propune sa incurajeze femeile tinere, cu idei inovatoare sa lanseze si sa dezvolte cu succes propria afacere. Proiectul are o durata de 36 de luni si este implementat de un consortiu format din 14 parteneri din 9 tari din regiunea Dunarii: Austria, Bulgaria, Croatia, Germania, Slovenia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina si Republica Moldova si reuneste organizatii nationale si regionale, organizatii publice si private.

 

Sursa: Departamentul Comunicare – Patronatul IMM Constanta