Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

IMM Business Center

IMM Business Center Constanta functioneaza pe principii de parteneriat activ intre CNIPMMR, Patronatul IMM Constanta si furnizorii de servicii pentru IMM-uri. Centrul este constituit in scopul dezvoltarii unor retele public-private de servicii complete de informare, consultanta si asistenta pentru IMM-uri, accesibile, performante si eficiente.

IMM Business Center face parte din strategia Patronatului IMM Constanta de sprijinire si dezvoltare a liberei initiative si a mediului de afaceri local si isi propune sa vina in intampinarea intreprinzatorilor oferind servicii-suport in vederea cresterii capacitatii lor competitive.
Centrul de afaceri acorda consultanta si asistenta atat pentru demararea unei afaceri, cat si pentru cresterea potentialului de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii cu activitate in desfasurare.
Consultanta privind sursele de finantare, intocmirea documentatiei pentru programe cu finantare nerambursabila/rambursabila, intocmirea planurilor de afaceri, consultanta si asistenta juridica pentru infiintarea unei societati, consultanta si asistenta in domeniile financiar-contabil, resurse umane, managementul calitatii, marketing si vanzari, tehnologia informatiei, securitate si sanatate in munca sunt activitati oferite de IMM Business Center.

  • Organizeaza misiuni economice in tara si strainatate
  • Faciliteaza participarea IMM-urilor la targuri si expozitii
  • Organizeaza intalniri business to business