Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

De ce sa fii membru al Patronatului IMM Constanta?

 

  • Pentru ca sa faceti parte dintr-un networking european. Patronatul IMM Constanta este structura teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, care la randul sau este membru al Aliantei Confederatiilor Patronale din România (ACPR), constituita din 9 confederatii patronale reprezentative la nivel national. ACPR este membru al BusinessEurope, organizatie patronala reprezentativa la nivel european pentru angajatori. De asemenea, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania este membru in cele mai importante organizatii europene si internationale de IMM-uri: Uniunea Europeana a Artizanatului si Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME), WASME – Asociatia Mondiala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii, ECSB – Consiliul European pentru Întreprinderi Mici si Intreprenoriat, Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc

poza

  • Pentru ca Patronatul IMM Constanta va reprezinta interesele in raportul cu autoritatile si institutiile publice centrale si locale, precum si in relatiile cu alte organe si organisme din tara si din strainatate. Reprezentantii Patronatului IMM Constanta sunt membrii in Comisia de Dialog Social de pe langa Institutia Prefectului Constanta, in Consiliul de Administratie al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta si in Consiliu Consultativ al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta.
  • Pentru ca prin Patronatul IMM Constanta se organizeaza actiuni de lobby si advocacy pentru sustinerea intereselor membrilor sai in raport cu decidentii politici si adminstratia locala, regionala si nationala.
  • Pentru ca Patronatul IMM Constanta sustine concurenta loiala si lupta impotriva abuzurilor administrative si sindicale, dar si impotriva controalelor abuzive derulate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Inspectia Muncii, etc.
  • Pentru ca Patronatul IMM Constanta ofera membrilor sai consultanta si asistenta pentru:

– intocmirea documentatiei pentru programe cu finantare nerambursabila / rambursabila

– intocmirea planurilor de afaceri

– consultanta si asistenta juridica pentru infiintarea unei sociatati comerciale

– consultanta si asistenta in domeniile: financiar-contabil, resurse umane, managementul calitatii, marketing si vanzari

  • Pentru ca aveti acces la programele, serviciile si activitatile realizate de Patronatul IMM Constanta.

             Cardul de membru

Cardul de Membru reprezinta documentul oficial de confirmare a calitatii de membru al Patronatul IMM Constanta.