Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) organizeaza in parteneriat cu portalul de solutii si servicii pentru IMM-uri: www.immromania.ro Seminarul National cu tema: “Aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011, angajarea raspunderii disciplinare si procedura concedierii (colective si individuale)”.
Seminarul  va avea loc in Bucuresti, pe data de 21 octombrie 2011, la sediul CNIPMMR, situat in P-ta Walter Maracineanu, Intrarea 1, Et. 1, Sala A, Sector 1, Bucuresti.

Seminarul National se adreseaza:

  • Intreprinzatorilor si managerilor, care doresc sa aplice corect o sanctiune disciplinara sau sa parcurga fara riscuri procedura concedierii individuale/colective;
  • Avocatilor sau consilierilor juridici preocupati de perfectionare si specializare in domeniul dreptului muncii, cu aplicatii speciale pentru angajarea raspunderii disciplinare a salariatilor, concedierea colectiva/individuala si jurisdictia muncii;
  • Contabililor care trebuie sa puna in aplicare decizii de sanctionare disciplinara, de concediere sau de reintegrare in caz de anulare de catre instanta judecatoreasca a deciziilor de concediere;
  • Persoanelor care doresc sa cunoasca ultimele reglementari in domeniul relatiilor de munca, precum si viitoarele modificari legislative;
  • Persoanelor interesate sa primeasca consultanta de specialitate in domeniul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor, concedierii colective/individuale si privind litigiile de munca.

Seminarul National este 90% aplicativ si asigura in premiera la nivel national:

1. Informarea completa a participantilor cu privire la:

  • aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011;
  • cadrul legal si procedura angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor;
  • cadrul legal si procedura angajarii concedierii individuale si colective;
  • cadrul legal si bunele practici la nivel national si european.

2. Rezolvarea de spete, prezentarea de cazuri aplicative si bune practici in domeniul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor si aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.

3. Dobandirea de abilitati practice, modele si formulare cadru pentru actiunile necesare a fi initiate in scopul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor sau aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.

4. Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecarui participant la seminar in domeniul relatiilor de munca;

5. Posibilitatea sesizarii problemelor in domeniul relatiilor de munca si formularea de propuneri de imbunatatire a cadrului legislativ, administrativ si judiciar, care vor fi prezentate de CNIPMMR autoritatilor publice competente.
Sursa: Biroul de presa al CNIPMMR