Structura Teritoriala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

A doua reuniune a stakeholderilor proiectului “Women in Business”

Universitatea Ovidius Constanta in colaborare cu Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, in calitate de parteneri ai proiectului “Women in Business” au organizat, astazi, 28 ianuarie 2019, a doua reuniune nationala a stakeholderilor la Centrul pentru Antreprenoriat Feminin din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.

La eveniment au fost invitate sa participe persoanele desemnate a reprezenta autoritatile publice, patronatele, organizatiile sindicale, ONG-urile, tinere antreprenoare si alti actori relevanti din comunitatea locala, alaturi de reprezentanti ai partenerilor.

50955244_2141425092617522_4450386369847492608_n

Principalul obiectiv al intalnirii stakeholderilor a fost acela de a uni toti partenerii, de a se familiariza cu proiectul si a discuta aspecte potentiale si lucruri importante legate de materializarea proiectului.

Cu acest prilej, Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si manager de proiect a prezentat rezultatele studiului privind oportunitatile si barierele pentru antreprenorii feminini in Romania si rezultatele chestionarelor aplicate, precum si Studiul Starii Curente Nationale (SoC)  ce a inclus opinii si interviuri online. In cadrul intalnirii, Bianca Tudor, stakeholder Elite Business Women(EWB) a facut o prezentare a comunitatii EBW si a punctat principalele obstacole ale femeilor antreprenor. Un alt subiect de discutie a fost Centrul pentru Antreprenoriat Feminin din cadrul Universitatii Ovidius ce urmeaza a fi deschis oficial pentru tinerele antreprenoare, concept si activitati.

IMG_7401

Proiectul WOMEN IN BUSINESS – „Promovarea antreprenoriatului in randul tinerelor din regiunea Dunarii” isi propune sa incurajeze femeile tinere, cu idei inovatoare sa lanseze si sa dezvolte cu succes propria afacere. Proiectul are o durata de 36 de luni si este implementat de un consortiu format din 14 parteneri din 9 tari din regiunea Dunarii: Austria, Bulgaria, Croatia, Germania, Slovenia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina si Republica Moldova si reuneste organizatii nationale si regionale, organizatii publice si private.

Sursa: Biroul de Comunicare al Patronatului IMM Constanta